Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2310 524610 email: info@kwnstantinidis.gr, Φράγκων 14, 4ος Όροφος, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.:54626

Προφίλ

Το κατάστημα μας βρίσκεται στον χώρο της βάπτισης από το 1974, ανανεώνοντας συνέχεια τα προϊόντα ανάλογα με τις τάσεις της μόδας αλλά και σεβόμενοι τις ανάγκες της εποχής. Προσφέρουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας ικανοποιώντας κάθε γούστο σε χαμηλές τιμές.

Οι χειροποίητες δημιουργίες μας στο βαπτιστικό ρουχαλάκι αλλά και οι επώνυμες συλλογές μας θα σας δώσουν την δυνατότητα να επιλέξετε το ρούχο του μωρού σας ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα ρούχων που χαρακτηρίζεται από τον μοντέρνο σχεδιασμό που επιτάσσει η μόδα, τα ευρωπαϊκά πανιά αλλά και την φιλική ,ως προς το παιδάκι σας, ραφή.

Το βαπτιστικό σας σετ ολοκληρώνεται διαλέγοντας παπούτσια, λαδόπανα, μπαουλάκια/τσάντες, λαμπάδες, μπομπονιέρες, μαρτυρικά αλλά και ότι άλλο επιθυμείτε ανάλογα με το ρουχαλάκι σας και το θέμα που έχετε επιλέξει κάνοντας την βάπτιση σας την πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή για το παιδί σας.

Η εμπειρία μας στον χώρο αλλά κυρίως η αγάπη και το μεράκι μας για την δουλεία μας θα ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας κάτι ξεχωριστό για τον καθένα. Με μεγάλη μας χαρά σας περιμένουμε στον χώρο μας για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε ότι ονειρεύεστε για αυτό το μοναδικό γεγονός για το αγγελούδι σας.

Σύνδεση or νέος λογαριασμός