Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2310 524610 email: info@kwnstantinidis.gr, Φράγκων 14, 4ος Όροφος, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.:54626

Σχετικά με εμάς

Σχετικά με την εταιρεία μας "Βιοτεχνία Κωνσταντινίδης"

Η βιοτεχνία Κωνσταντινίδης δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδών βάπτισης και γάμου από το 1974.Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα να σας προσφέρουμε βαπτιστικά ρούχα που συνδυάζουν την άριστη ποιότητα των υφασμάτων, τον μοντέρνο σχεδιασμό και την προσεγμένη ραφή τους.

Στον χώρο μας θα βρείτε ρούχα για όλα τα γούστα και σε τιμές χονδρικής. Διαφορετικά χρώματα και ιδέες μπλέκονται όμορφα μεταξύ τους δημιουργώντας τα πιο όμορφα σύνολα για την βάπτισή σας.

Για τον μικρό σας πρίγκιπα ή την μικρή σας πριγκίπισσα οι επιλογές και οι προτάσεις μας είναι άπειρες για την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους.Η εμπειρία μας σας δίνει την δυνατότητα επιλογής μιας προσεγμένης καλόγουστης και ονειρεμένης εμφάνισης.

Στο χώρο μας έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε μία μεγάλη γκάμα βαπτιστικών ρούχων δική μας παραγωγής καθώς και άλλων επώνυμων οίκων όπως Guy Laroche, Trussardi, Bambolino, Lapin κ.τ.λ.

Άν θέλετε τα βαπτιστικά ρούχα σας να είναι αληθινά ξεχωριστά, επισκεφτείτε μας στο κατάστημά μας στη Φράγκων 14 στη Θεσσαλονίκη.

Σύνδεση or νέος λογαριασμός